FØDEKAR

Udformning og design af karret er udviklet i samarbejde med danske jordemødre. Det ergonomiske design er tilpasset den fødende og der er taget højde for, at den fødende skal have god liggekomfort, størst mulig bevægelsesfrihed og støtte for både arme og ben. De skridsikre felter på både armlæn, indtrædefelter og planbund, gør karret let og sikkert at færdes i.

ERGONOMISK OG FLEKSIBELT

Du kan trinløst indstille højden på Fødekarret. Samtidigt tilbydes du en stor bevægelsesfrihed omkring karret, så du kan komme tæt på. Det betyder alt sammen, at det er muligt at finde en optimal arbejdsposition, som passer til din personhøjde og dit bevægelsesmønster. Fødekarrets gennemtænkte form og integrerede sidde- og hvilefalder samt fodstøtter gør det muligt for den fødende selv at vælge, om hun vil ligge, sidde, squatte eller knæle.

Ergonomisk

Sikkerhed/Emergency Exit

Det lydløse hæve- sænke-system giver mulighed for at opnå den rette arbejdshøjde og den ergonomisk bedste position for jordemoderen, så det er lettere at arbejde i øjenhøjde med den fødende kvinde.

Karret er monteret med hjul, der let betjenes via samme panel på Forsyningssøjlen, hvor også hæve/sænke funktion og afløbssystem betjenes. Hjulene under karrets bund giver mulighed for fleksibel placering, herunder ved rengøring eller omorganisering af fødestuen.